glad lillajul

| Postat i: Allmänt
0
Hej! Idag är de lilla jul. Tänk att det inte änns är en månad kvar till julafton, älskar julstämmningen. Har inga planer för idag och vill inte heller sitta hemma.. Igår kom D♥ hit på sena kvällen och vi tittade serie. På morgonen hade jag skriftskola så satt på lektion från 10-1. Efter ronja hoppat ur duschen ska jag sminka henne tills ikväll så får jag se vad jag hittar på senare, hörs.

SWATCHES

| Postat i: Allmänt
8
Rezy - Lipland Cosmetics
Den perfekta nude färgen till alla lookar. Vill man inte ha så mycket utstickande men fortfarande lite färg som syns på läpparna är detta läppglanset perfekt. Älskar hur den sätter sig på läpparna och denna färgen torkar inte alls lika mycket ut som färgen nedanför. Denna är helt klart min favorit, 10/10
Brooklyn - Lipland Cosmetics
Brooklyn är en utstickande färg som är otroligt snygg. Vet inte riktigt när jag skulle använda denna men kanske kommer det ett tillfälle till det också. Denna färg är ju extremt lysande och man drar nog till sig mycket uppmärksamhet med det, haha. Konsistensen är otroligt uttorkande och jag vet inte riktigt om ni kan se det på bilderna men nästan diräkt efter man lagt på ett lager så torkar det och man måste fylla på hela tiden. Älskar färgen men ogillar hur den sitter på läpparna 6/10
Montenegro - Lipland Cosmetics
Denna färg är såå läcker, en svart outfit och ett mörkt läppglans. Hur snygg? Det ända dåliga med denna är att färgen blir genomskinlig på läpparna så man måste lägga på ett nytt lager hela tiden. Fick med det på bilderna som ni ser att man kan ljusare nyanser av lila och när jag fyllt på. Annars älskar jag färgen och de torkar inte ut så himla mycket. 8/10
 
 
 

Johnny Bulls

| Postat i: Allmänt
3
Några tidigare inlägg så berättade jag om vinterskor och berättade att jag hade beställt ett par nya skor. Fick dom i torsdags och har faktiskt använt dom. Känns som att man bär tio kilo på fötterna, haha. Men dom är riktigt snygga och varma, fryser inte om fötterna nu på kvällarna så det är skönt. Annars i helgen så har jag varit i Vörå, har varit riktigt kul! Idag ska jag ta det lungt och titta efter julklappar ♥ Vad ska ni göra?

AMREZYCOLLCETION LIPLANDCOSMETICS

| Postat i: Allmänt
1
Brukar vara aktiv på bloggen på vardagarna men som ni kanske vet så är jag ofta i Vörå på helgernaa och då blir det tyvärr ingen bloggning. Har dessutom också väntat få hem saker jag tänkt visa er men leveransen tog längre än vad jag tänkte mig. För lite mer än vecka sedan beställde jag och syster läppglans från hemsidan lipland.com. En make-up artist vi följer på instagram och snapchat hade kommit ut med tre egna läppglans och vi kunde inte motså, det blev dyrt plus tullen så nästan kring hundralappen... Vad tycker jag om dom då? Alla färger är så himla snygga och konsistensen när man lägger på dem är väldigt krämiga. När dom väl sitter på läpparna torkar de otroligt snabbt och man kan nästan skrapa bort läppglanset. Den torraste färgen är Brooklyn och är den neon rosa färgen. Annars är jag riktigt nöjd! Vill ni se färgerna på mina läppar eller med någon sminklook är det bara att kommentera ♥

TIPS

| Postat i: Allmänt
2
LÄNK 1 // 2 // 3
Kikade in på Ellos i veckan och sökte ett par nya vinter skor. Hade hittat ett par liknande timberland för en billigare slant men kunde inte heller slita blicken från hi-biker johnny bullsen. Bestämde mig för att klicka hem de medel låga bullsen och nu väntar jag bara dem hem ♥ bilder kommer självklart i ett annat inlägg när jag fått dom! hoppas ni haft en riktigt mysig helg!

SMINKRUTIN I BILDER

| Postat i: Allmänt
5
No makeup ↑
Först började jag med en primer från Mary Kay, brukar även använda BabySkin från maybelline New York. Sen använde jag min favorit concealer som tog slut efter denna användning :( Och sen pudrade jag ansiktet.Här är produkterna ↑
Efter det använde jag mitt countur kit från Sleek, och sen lade jag på lite rouge och till sist lite highliter.Mina bryn blev inte som jag ville idag men så är det ibland. Använde mig av dip brow pomade från anastasia och lade ett gel på från rimmel london.
Till sist avslutade jag med lite mascara och läppglans.
Mascaran är från Maybelline NewYork och läpp pennan är på H&M, läppglanset är från Rimmel London.
 
Hoppas ni gillade inlägget! Hörs snart ♥
 
 
 
 
 
 

SMOOTHIE

| Postat i: Allmänt
0
Lämnade hem från skolan idag. Är riktigt förkyld och huvudvärken vill inte försvinna. Kände mig även lite yr i skolan igår. Det slog mig nyss att göra en smoothie, vi hade ju mango hemma (som jag aldri testat) och jordgubbar. Tyckte att smoothien blev riktigt god, dock tog jag lite för mycket mango men annars riktigt god. Har inget specifikt recept utan tog bara på. Jag ska snart krypa under täcket och lägga på någon film, så mysigt ♥

FRÅGESTUND 2/2

| Postat i: Allmänt
3
Favoritbloggar? 
Svar: 1 // 2 // 3 // 4 // 5

Favorit youtubers? 
Svar: Therese Lindgren, Linn Ahlborg och Anty.

Favoritlåt atm? 
Svar: Gillar Hello - Adele och Symbolism - Electrolight

En av dina bästa minnen? 
Svar: Ojj, vet inte riktigt. Kanske camping resan med Jasmine för två år sen ♥ Annars i sommar så fester jag varit på har varit riktigt kul!

Hur länge har du bloggat?
Svar: Har ju inte bloggat ''två år irad'' men när jag var liten bloggade jag lite och så har jag haft denna blogg i 2år tror jag.
 
Sminktips?
Svar: Just när man ska svara på en sån fråga står det helt stilla i mitt huvud. Själv älskar jag att skapa linjer och former i mitt ansikte samt ljusa partier så att contoura är nog mitt bästa tips. Min favorit palett är ↓

Kan du visa din sminkrutin i bilder? 
Svar: Jag kan nog göra det i ett annat inlägg!
 
 
Bästa shoppingställen? 
Svar: Hmm.. Brukar inte shoppa så mycket. Är nog mest för nätshopping men annars dom vanliga butikerna som H&M, Ginatricot.

Vad äter du till frukost? 
Svar: Jag äter inte frukost.

Motionerar du? 
Svar: Har försökt att börja motionera mera.

Vilka hårprodukter använder du? 
Svar: När jag duschar använder jag Maria Nilas schampoo och balsam (ibland hårinpackningen) Efter jag duscha använder jag en olja för håret som heter LUXEOIL från Wella.
 
Tre saker du skulle ta med till en öde ö? 
Svar: Båt, David och mat.
 
Ni får jätte gärna kommentera vilka inlägg ni vill se på bloggen?! :)
 
 

LORAC PRO JULKLAPPAR

| Postat i: Allmänt
15
 
Eye collection // Gloss Set // Eye pencil set
Kikade in på sidan craycray.se och hittade perfekta julset's från märket LoracPro. Skulle själv bli överlycklig om jag fick det! Priserna är lite dyra men kan garantera att kvaliteten är på topp. Har hört att deras pigment på skuggor och annat är riktigt bra. Är själv sugen att klicka hem ögon kollektionen för det är ögonskuggs färger jag älskar. Vad tycker ni?  

FRÅGESTUND DEL 1/2

| Postat i: Allmänt
2
Är du och David fortfarande tillsammans?
Svar: Ja, vi är fortfarande tillsammans ♥
 
Hur ska du fira jul? 
Svar: Vi gör inte så mycket på dagen förutom att längta till kvällen. Som en tradition i vår släkt brukar vi åka till mommos och moffas och äta middag runt 5-6 tiden på kvällen. Efter vi varit där åker nästa hela släkten hit till oss och så öppnar vi julklappar.

Hur många odd molly plagg har du? 
Svar: Jag har endast två egna oddmolly plagg.

Favorit sminkprodukter? 
Svar: 
Använder en hel del smink men mina favoriter som jag älskar är de på bilden.
Anastasia Dip Brow Pomade, ögonbrynen blir fylliga och älskar bara hur den sitter på.
Mac Pro Longewear Concealer, täcker allt som behövs, sitter helt perfekt på hyn.
Sleek Contour Kit, älskar contour färgen och highlitern är också en fin färg.
The Balm Mary Lou Manizer, finaste highlitern som finns, riktigt pigmenterad. 
 
Vilken klass går du i?
Svar: Jag går i åttan.

Visa ditt favorit plagg i garderoben? 
Svar:
Älskar min oddmolly tröja, kommer inte ihåg vad den heter. 

Om du bara fick äta en måltid resten av ditt liv, vad skulle det vara? 
Svar: Mos och köttbullar.

Hur ser en vanlig dag ut för dig? 
Svar: Vaknar, åker med buss till skolan, åker hem med buss, chillar, gör läxor, tittar serie, är med ronja.
Helt tråkigt, annars på helgen är jag med david.

Favorit serie/film? 
Svar: Favoritserie är helt klart Prison Break och favorit film är nog the hungergames filmerna.

Vad önskar du dig i julklapp?
Svar: 
 observera att jag såklart inte kommer få äns hälften av detta, jag överdriver!!

Ångrar du dig att du någonsin färgat brunett o klippt håret kort? 
Svar: Jag ångrar inte alls att jag färgade mig brunhårig. Däremot ångrar jag sjukt att jag klippte mig korthårig, saknar mitt långa hår och kommer ta evigheter att få tillbaka det.
har dock löshår på mig på bilden.

Vad ska du söka in till efter högstadiet? 
Svar: Jag vet faktsikt inte, skulle vara kul att vara kosmetolog eller stylist. Annars kanske gymnasie eller ekonomlinjen.

Vart vill du flytta när du är stor och vad vill du bli?
Svar: Först vill jag flytta bort från Oravais så kanske Vasa men skulle vara riktigt rolit att flytta till Svergie eller något varmt land. Jag vet inte vad jag vill bli, skulle vara roligt med att jobba inom skönhet.
 
Del två kommer en annan dag!

FARSDAGS MIDDAG

| Postat i: Allmänt
0
Helgen har jag spenderat med pojkvännen och vänner. Har för det mesta bara varit ute på kvällarna och när jag och David kommit hem har vitt satt på ett avnsitt av Prison Break, bästa serien. Håller faktsikt på att titta om den serien också, har ni några tips på era favoritserier får ni jätte gärna kommentera ↓ Annars idag så har jag varit på middag hos mommos och moffas, åt skinka och potatis. Till efterrätt blev det en av mina favoriter, chokladbananrulltårta ♥ RIKTIGT GOD! Ska nog forsätta kvällen med att ta det lungt med syster. Hoppas ni haft en fin helg ♥
 
 
 

FRÅGESTUND

| Postat i: Allmänt
7
Tänkte ha en frågestund, så ni får jätte gärna fråga mig frågor så kan jag svara på dom på måndag eller tisdag ♥

LACE UP SHIRT

| Postat i: Allmänt
0
Hej på er! Nu var det ett tag sen igen, vill verkligen kunna blogga men finner ingen ispiration och ibland har jag inte orkan. Men ska verkligen VERKLIGEN försöka börja blogga igen. Hoppas fortfarande ni vill läsa min blogg igen. Idag har jag iallafall haft en lätt dag, hade två timmar i skolan och sen åkte jag hem. Hade riktigt tråkigt så började sminka mig och satte på ett löshår och nu saknar jag mitt gamla långa hår igen!! Blir nästan arg att jag klippte det, haha. Ska fortsätta kvällen med lite plugg och när syster kommer hem ska vi sätta på avsnitt av serien The 100 (har redan kollat ut den, men kollar om den SÅÅBRA!) Hoppas ni får en mysig kväll! ♥