FINALLY SUMMER

| Postat i: Allmänt
0
Efter många om och men så skiner solen äntligen! Över 20grader varmt, nästan första gången jag tar fram mina shorts iår och verkligen kan sola. Satt i solstolen i en timme och en liten bränna fick jag väl. Idag ska jag sova över med Melinda på en villa, ska vara där tills imorgon, skööönt! Hoppas det ska bli riktigt kul.
 

MIDSUMMER OUTFIT

| Postat i: Allmänt
3
Necessär - By Malene Birger // Klänning - H&M // Skor - H&M

22.6.15

| Postat i: Allmänt
0
Inga nya inlägg på bloggen på ett tag nu, förlåt. Har verkligen inte haft lust och orkan att sitta mig ner och blogga. Dessutom förra veckan hade jag inte tid, jag var hos pappas i Laihia dvs. ingen koppling till datorn där och tog inte heller med mig kamera. Sen efter att ha varit till pappas i tre dagar så for jag till vöro för att vara med david ♥ i lördags så for jag till mirelles med kompisar, hade riktigt kul där. Igår hade jag tänkt blogga men var så himla slut efter kvällen vid mirelles så låg och sov hela dagen. I alla fall, idag fyller min syster Ronja hela 20 år! Grattis grattis ♥ Vi for till stan idag och så köpte jag en present och lite kläder till mig själv. Haft en riktigt kul dag! Nu ska jag och syster till butiken för att köpa lite gott och sen titta några avsnitt av en serie. Hoppas ni haft en trevlig dag.
finaste syster ♥

FÖRRA VECKAN ONSDAGEN

| Postat i: Allmänt
1
Förlåt för no update på ett tag. Har tänkt blogga många gånger men när jag skulle överföra bilder från min kamera hade min syster redan raderat alla bilder på kameran, fatta hur arg jag blev. Sen så i helgen har jag inte varit hemma. Hade trevligt i Vörå istället! Nu till det egentligen planerade inlägget.
I onsdags så var jag Ronja och mamma en sväng till Jakobstad för syster hade nämligen vunnit en tävling hos autre bloggsidan. Hon skulle hämta sin vinst från butiken Bros, en By Malene Birger väska ♥ Efter det gick vi en sväng in till Blossom, finns allt för mycket fint där!
Hungriga som vi var for vi till Kotipizza och åt.
Jag och syster delade på godaste Monster Pizza, mums! Efter det bar det hemåt.