Blogg lista

| Postat i: Allmänt
3

Vem är din bästa vän? Jag har många bästa bästa vänner och skulle aldrig "favoritisera" någon. Brukar du skratta för dig själv? Faktsikt! När jag och syrran snappar med varandra på nätterna och skickar selfies brukar vi höra varandra skratta åt oss själva, haha. 

Hur är vädret just nu? Det är inte så värst kallt ut och lite snö finns det också.Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Min pojkvän ♥

Tv eller dator? Dator alla gånger, jag skulle lätt klara mig utan tv eftersom jag kollar så sällan.

Längd? 163cm var jag sist jag mätte mig men tror jag nog jag är något runt 165cm.Favorit högtid? Det måste nog ändå vara julafton, alla är samlade och har det så mysigt!

Vilken var den senaste filmen du såg? We're The Millers, en av de bästa filmerna jag någonsin sett.

Kramar eller kyssar? Båda är så mysigt, kan inte riktigt bestämma mig. Man känner sig så trygg i famnen när man kramas så måste nog välja det.

Har du en bästavän av det motsatta-könet? Ja, David ♥ 

Har du tattueringar? Ja, jag har en tatuering. Det är en systertatuering!Har du blivit påkommen göra något du inte får göra? Många gånger!

Vem vill du träffa just nu? Han! Nog för att ligger och såver i sängen men ändå, haha

Har du någon gång skjutit med en pistol? Nej men skulle vara så kul!!

Höger eller vänster-hänt? Jag skriver med vänsterhanden men tex. klipper med saxen, kastar boll m.m med högerhand.


NEWS FROM ANASTASIA BEVERLY HILLS

| Postat i: Allmänt
2
Minns ni inlägget när jag tipsade om några produkter om Anastasia? Berättade ju att jag så gärna ville beställa!! Jag och syster tänkte beställa men det blev inte något eftersom att frakten var så dyr, plus tull.. Men några dagar senare så hade ronjas kompis lagt upp en bild på Anastasias nya produkter (ex. glow kit) och då frågade syrran om hon hade beställt därifrån och så var det. Så på lördags kvällen beställde ronja från deras Anastasias hemsida och valde ut några produkter jag även ville ha. Är så nöjd! Älskar verkligen produkterna.

FRUKOST

| Postat i: Allmänt
2
Hej på er! Stannade hemma från skolan så jag och mamma gjorde frukost åt oss. Smoothie och äggsmörgås stod på menyn. Efter att jag ätit frukosten tittade jag på ett avsnitt, teen wolf, en av de bästa seriern jag någonsin tittat på. Har snart tittat färdigt näst sista säsongen och började för någon månad sen titta på den, rekomenderas! Sitter nu och chillar, min fadder kom nyss hit och gav mig en försenad julklapp, så snällt! Ska väl om en stund knäppa på några avsnitt av serien och äta lite ben&jerry's glass. Ha det mysigt

MYSKVÄLL

| Postat i: Allmänt
0
Hej på er. Iförrgår var jag och syster på gym, men båda var så omotiverade och trötta så det blev inte till någonting, vi bestämde oss för att åka till butiken och köpa godsaker och ha en filmkväll hemma. Gjorde upp ett ordentligt fruktfat och lite nötter på sidan av, perfekt framför en spännande film, The Martian hette den vi tittade på. Rekommenderas av mig fast den var övär 2h lång! 
 
 

WANTIES

| Postat i: Allmänt
1
1 // 2 // 3 // 4 //
Har spanat in dessa produlter en hel del och skulle så gärna vilja göra en beställning från Anastasia's hemsida. Första produkten är en highliter jag sett många youtubers använda, i färgen Riviera skulle jag inte tacka nej till att köpa. Sedan det nya glow kitet, finns i två olika färger, gleam och that glow kan vi bara tala om hur fina highliters det finns i paletterna. Såg på Anastasias hemsida på instagram när de hade swatchat på armarna dom två paletterna THAT GLOW // GLEAM och kärlek vid ögonkastet kan jag bara säga! Sedan har jag spanat in deras nya ögonbryns penna som jag såå gärna skulle vilja ha. Antingen beställer jag den snart eller så får man hoppas på att kicks snart tar in den till butik och köper den där, titta hur häftig brynpennan är. Sista produkten är ett läppglans i färgen Black Cherry jag så på en tjej och jag dör hur snygg färgen är! Im in love, här är produkten på tjejen!
 

MIN RESA SISTA DAGEN

| Postat i: Allmänt
0
Vaknade på morgonen för att äta frukost och sedan skyndade vi oss till butiken New Yorker för att jag skulle lämna tillbaka en julklapp jag hade köpt dagen innan.
Efter det var vi på en rundtur till hotellets högsta våning och lyssnade på hotellets historia på FINSKA! Jag och syskonen bara satt och försökte vara skärpta men tills sist satt vi på stolar och nästan somnade..
Efter det blev det lite shopping igen men jag och syster kände för att fika lite innan så vi satte oss ner vid Wayne's cafe för en choklamuffin och varsin caramel kaffe kopp.
Efter shoppningen sa jag till ronja, jag kan fast slå vad om att brorsan pappa och hans sambo sitter och äter vid amarillo just nu.. när vi kikar in vid amarillo så sitter dom där och äter förfullt medans jag och ronja håller på att hungra ihäl oss så småttsura blev vi och beställde mat till oss.. Vi hade en timme på oss att äta innan taxin gick till båten för att åka hem. Ronja fick sin mat men min mat tog övär en halvtimme att få så jag åt på 15 minuter och gissa om jag fick sjukt i magen när jag skyndande mig att äta och det lämnade hur mycket mat som helst på tallriken efter mig. I alla fall, vi åkte med taxi till båten och två timmar senare var vi i Helsingfors tillbaka. Fatta min lycka med internetet tillbaka.. Vi åkte med buss tillbaka till Tammerfors för att hälsa på farmor och farfar och så såv vi där. Dagen efter spenderades vid deras och träffade även kusiner. Sedan begav vi oss hemåt, såå skönt! En trevlig resa var det ♥
 
 

Mitt år 2015

| Postat i: Allmänt
0
Beskriv året med tre ord
Händelserikt, lärorikt och fantastiskt
 
Årets bästa bild?
Kunde inte bara välja en bild men, jag har dock knappt tagit några bilder med kameran så tog två bilder från min instagram. Bilden är på mig och bästa pojkvän David ♥ Sen bilderna jag tog när jag fyllde år blev också riktigt lyckade!
Vart reste du?
Jag har rest till Helsingfors och Estland.
Detta var när jag var till Stafettkarnevalen i somras från skolan.
 Och detta var när jag var i Estland, Tallinn
 
Vad såg du mest fram emot?
Jag såg mest fram mot sommarlovet.. Om missnöjd blev jag inte!
 
Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Jo det har jag. Jag har rest till landet Estland och gått på deras gamla gator. Ojj vad svårt det var att komma på någonting man aldrig gjort förr. Men dumheter har man också gjort som jag inte tänker nämna, haha.
Vilket datum kommer du alltid att minnas?
21 Mars, jag sov över hos David för första gången i smyg
26 Maj, en vän gick bort
4 Juli, första å roligaste maxmodansen
10 Juli, första åminne, såå roligt 
 
Vilka låtar kommer att påminna dig om 2015?
 
Det här åstadkom jag under 2015!
 Att jag har lärt känna så många nya vänner ♥
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
 Inte vet jag vad jag ska göra annorlunda, jag tar dag för dag.
 
Planer för 2016?
 Bli färdig konfirmerad, festa ännu mera och skaffa mopedkort.
 
 
 
 
 

MIN RESA DAG 3

| Postat i: Allmänt
0
Hej! Tänkte fortsätta att berätta om resan i Tallinn nu. Vill bara få färdigt det haha! 
Idag var det shoppning dag så vi vaknade, åt god frukost och börja att fixa oss. Efter att vi hade lagat sos begav vi oss till ett shopping centrum som fanns ''under'' eller bakom hotellet vi bodde på. Viru keskus hette det.
Vi gick omkring där i timmar och vi fick nog aldri nog av en butik som hette Kaubamaja, fanns alla märken där! Mac, Dior, Ysl, Real Techniques, Thebalm.. 
Efter en dag full av shopping åt vi lite mat innnan vi skulle bege oss till en annan restaurang som hette någonting liknande ''Lisuun..'' Lisas kök kallade vi det i alla fall! Det var en estnisk restaurang som bjöd på annorlunda men god mat. På Amarillo delade jag ochs syrran hotwings och pappa som försöker ta bilder på oss blev inte så bra, halva jag syndes. Efter att vi hade varit på restaurangerna for vi tillbaka till hotellet och såv.. 
 
 
 

MINA NYÅRSLÖFTEN

| Postat i: Allmänt
1
Hej på er. Vad tycker ni om nyårslöften? Jag tycker att det är roligt att få försöka kämpa för saker som inte så gått så bra eller som man tänkt under året innan. Man får ta nya tag, kämpa dag för dag. I år ska jag verkligen kämpa för mål, fast inte alla kanske lyckas så vet jag att jag kämpat för dom.
Börja träna
Jag tycker att jag borde motionera mera och träna. Jag har såklart mina drömögon för den tränade kroppen med former och muskler. Såklart kan man inte fövänta sig att ligga i soffan och minuter senare se ut så. Jag ska försöka att gå på gym 1-3 gånger i veckan, och någon dag ut och springa. Speciellt siktar jag att träna till en större rumpa, haha. 
Självförtroende
Jag vill bygga på mitt självförtroende. Jag ska försöka att inte bry mig om saker andra säger till mig som jag kanske inte blir så glad av, utan att stå upp för mig själv och vara glad att jag är just den personen jag är. 
Vara mer social
Under året 2015 har jag för mestadels suttit inne eller varit med min pojkvän. Jag vill börja vara mera med mina nära och kära samt familj. Jag vill sluta att vara så desperat och istället börja acceptera att också vara med mina andra vänner oftare. 
Jag vill lära och utveckla mig mera inom ämnet skönhet
Detta låter väldigt löjligt men aaja.. Som ni kanske redan vet så älskar jag allt inom skönhet och smink. Jag vill börja utvecklas mera och lära mig sminka mig och andra bättre. Mitt drömjobb är att få vara makeupstylist.
 
 
 
 
 

ÖGONSMINK STEG FÖR STEG

| Postat i: Allmänt
2
Hej. Tänkte visa er ett tips som jag brukar använda mig av när jag gör ögonsmink. Resultatet blev lite slarvigt men hade så bråttomt att sminka mig samt fota ögat innan solen skulle gå ner och det skulle bli mörka bilder men jag hoppas ni insipreras lite och lär er av mig. Jag kommer att visa er bilder steg för steg och sedan berätta vad jag gjort.
Jag började med att sätta en tejpbit vid ögonlocket format upp mot ögonbrynets slut.
Sen tog jag en brun skugga som en bländingskugga för att inte få skarpa övergånger. Jag tog den i creasen och skuggade in den till ögonvrån.
Sen tog jag en mörkare brun färg och la den ''i yttrevet'' och inne vid ögonavrån.
I mitten av ögat lade jag en glittrig färg för att skapa lite liv och färg.
Med hjälp av tejpen gjorde jag en slarvig eyeliner och sedan drog jag bort tejpen och fyllde på eyeliner där det behövdes.
Tillsist lade jag på mascara och då var ögonsminket klart!
Sedan gjorde jag resten av ansiktet, läpparna är mac's cream in your coffee och thebalms lipgloss.
Hoppas att ni gillade inlägget och skriv gärna i kommentarerna vad ni skulle vilja se i bloggen.
 

MIN RESA DAG 2

| Postat i: Allmänt
0
Hej på er. Idag tänkte jag berätta om resan till Tallin dag två. Har inte så mycket att berätta om nu så tänker att vi kör igång på direkten.
Vaknade på morgen tidigt för att hinna till frukosten. Hamstrade såklart mat för att ta en fin bild till bloggen men gissa om man åt upp det då..
Båten for en tio elva tiden om jag minns rätt och där var vi bosatt i ungefär lite mera än två timmar. Vi beundrade Taxfreen på båten och fick även med mig ett par underbara svarta freddyjeans.
Vi kom till Tallinn och checkade in på hotellet Viru. Efter att vi packat upp våra saker på hotellrummet begav vi oss in till gamla stan där det var julmarknad, riktigt mysigt.
Sen for vi till en estnisk kyrka för att höra på opera. Det blev långtråkigt och somnade tillochmed... Vi satt där en och en halv timme och det räkte gott och väl.
Hungriga som vi var for vi till en restaurang som heter Olde Hansa. Det var en medeltids restaurang med mat som man inte äter varje dag. Vi åt både förrätt, huvudrätt och efterrätt. Efter att vi hade varit på restaurangen begav vi oss till hotellet för att ligga och slappa där några timmar innan vi alla blundade och sov.
 
 
 
 
 
 

SMINK NYTT

| Postat i: Allmänt
1
He! Nytt år, nya möjligheter. Jag hoppas att ni fick ett underbart 2015, det fick jag iallafall. Jag har lärt känna så många nya vänner, spenderat massor av tid med min älskade pojkvän, varit på småresor och haft det allmänt kul. Istället för att jag nu bloggar om resan jag nyligen varit på tänkte jag visa er lite nytt smink som jag bland anant fått och köpt själv. Är så nöjd och kan inte bli gladare. Har även testat allt smink så kommer att skriva lite om produkten under bilderna. 
The Core Collection - Real Techniques 
De har jag faktiskt inte testat ännu men tror dom är riktigt bra, har själva foundation borsten från förr så den vet jag redan att är bra!
The Setting brush - Real Techniques
Älskar den borsten, får pudret att sätta sig riktigt bra under ögonen. 
Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna berömma dom här produkterna men victoria's secret parfymen Scandalous är så läcker, den luktar vanilj och sött. Handspritarna luktar både gott och känns fräscha på händerna.
Älskar verkligen The Balm, jag blir aldrig missnöjd. 
The Manizer sisters - The Balm
Har från förr testat Mary lou manizer och älskar den. Cindy och Betty är hur fina som helst också, får verkligen flawfless face av de ♥
Schwing liquid eyeliner - The Balm
Man får till eyelinern riktigt bra och den är verkligen svart, har testat eyeliners som nästan blir grå när de torkat men denna eyeliner torkar svart och sitter på hur fint som helst.
Pretty Smart Lip gloss - The Balm
Detta läppglans är en naturlig rosa färg på läpparna som inte klistrar och kladdar utan är en bra konsistens på läpparna, kan inget annat säga att jag tycker om den jätte mycket!
Inskaffade mig även tre produkter från Mac.
Pro longwear concealer - MAC
Min förra concealer av denna tog nyss slut så skaffade en ny och det är den bästa concealern som finns, täcker allt och får ett sleek face
Diva och Cream in your coffee lipsticks - MAC
Älskar båda frägerna och sitter på läpparna hur bra som helst. Läpparna torkar inte ut och det är riktigt bra. ÄLSKAR båda färgerna och kan inte vänta tills jag köper flera färger.
 
Hoppas ni gillade inlägget och tyckte att ni fick lite uppfattning om de olika produkterna ♥